ERZURUM / HINIS - Şehit Ahmet Akdağ Ortaokulu

May

Annelik çok kutsal, çok yüce ve kelimelerle anlatılmayacak kadar çok özel ve güzel.Şehit Ahmet Akdağ ailesi olarak çok değerli ve çok önemli annelerimizin anneler gününü kutlarız.İyi ki varlar !

Anneler günü çektiğimiz görüntüler sizlerle paylaşıyoruz.

Haz

Erbab kapsamında iki yıldır uygulanan kitap akademise etkinliğiyle katılım belgeleri dağıtıldı. Şiirler, kitaplar hakkında sözler ve müzik gösterisyle içeren etkinlikte katılım oldukça yüksektir. Şehit Ahmet ailesi olarak kitap okumanın ve kitabın çok değerli olduğunu yeni nesillere aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.Bizi takip etmeye devam edin.

Haz

Son sınıf öğrencilerimize veda günü düzenlendi. Onlar burada zamanlarını doldursalarda, kapımız her zaman açıktır.Hayatlarında başarılar diliyoruz.