ERZURUM / HINIS - Şehit Ahmet Akdağ Ortaokulu

Haz

Erbab kapsamında iki yıldır uygulanan kitap akademise etkinliğiyle katılım belgeleri dağıtıldı. Şiirler, kitaplar hakkında sözler ve müzik gösterisyle içeren etkinlikte katılım oldukça yüksektir. Şehit Ahmet ailesi olarak kitap okumanın ve kitabın çok değerli olduğunu yeni nesillere aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.Bizi takip etmeye devam edin.

Haz

Son sınıf öğrencilerimize veda günü düzenlendi. Onlar burada zamanlarını doldursalarda, kapımız her zaman açıktır.Hayatlarında başarılar diliyoruz.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümüdür.Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal ve çocuk bayramıdır.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

Mrt

Okulumuz yeni eğitim öğretim dönemine tam kadro hazır bir şekilde başladı.Öğrencilerin heyecan ve çoşkuyla dersler işlenerek yaşanılan doğal afetle ilgili bilgilendirme ve farkındalık yaratıldı.

Ock

İlçemizde yapılan 4.,5.,6.,7.,8. sınıflarda ilçe düzeyinde ilk beşe giren öğrencilerimize ödüllleri dağıtıldı.İlçe düzeyinde toplamda ilk beşe giren öğrenci sayısı 25 kişiden 15 kişisi okulumuzun öğrencilerindendi.Bu okulumuzun 60% gibi yüksek başarı elde ettiğini söylebiliriz.Başarının adresi Şehit Ahmet Akdağ Okulunu takip etmeye devam edin...

Ara

Okulumuzda Hınıs Meslek Yüksek Okulu satranç turnuvası etkinliği düzenledi.Başarılı olan öğrencilere hediye dağıtıldı.

Ara

Okulumuzda bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.Ağaçlar Dünya'daki yaşam kaynağı olduğunu ve insanlar için sadece fiziksel değil, ruhsal açıdan önemli olduğu vurgulandı.Ne dünyada ne de evrende bir ağacın bir yeri daha güzel bir mekâna dönüştüremeyeceği hiçbir yer yoktur!

Kas

8. sınıflar arasında "Zeka mı Çalışmak mı" adlı münazara düzenlendi.Tüm okulun katılımıyla çekişmeli süren münazaramız çalışmayı savunan 8A sınıfımızın kazanmasıyla bitmiştir.Sonuç olarak ikiside birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu birlikteliğinde çok büyük işler çıktığını söylemeden geçemeyiz.Katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının 84. yılında bedenen belki yanımızda olmasa da, fikri ve düşünceleriyle onunla her an birlikteyiz.Mustafa Kemal ve onun birlikte savaşan kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yad ediyoruz.

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir."         Mustafa Kemal Atatürk

Ekm

Okulumuz Hınıs'ta düzenlenen öğretmenler arası turnuvada şampiyon oldu.Turnavada finalde Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü ile karşılaşarak setleri  3-2 alarak okulumuz birinci oldu.Okulumuzun öğretmenleri başarılarını kutlayarak bütün oynayan öğretmenler arkadaşları tebrik ediyoruz.Şehit Ahmet Akdağ ailesi olarak bu turnuvanın düzenlemesini sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Müsabakalar büyük bir heyecana sahip oldu.Öğrenciler turnavaya büyük ilgi gösterdi.

Ekm

Okulumuzun son sınıfında bulunan öğrencilerimize deneme yapıldı.Deneme tam katılım sağlanarak öğrencilerin eksiklerini görmesini, sınav stresini yenmesini ve deneyim kazanması amaçlandı.